Doi moldoveni s-au dus la Bucureşti ca să vadă dacă chiar există tramvaiul

Doi prieteni din fundul Moldovei, care se recomandă drept bucovineni să nu fie numiți moldoveni au efectuat în aceste zile în capitala României, București, pentru a verifica dacă chiar există acea legendă numită tramvai. Aceștia au mărturisit că au auzit de la știri că ar exista tramvaie dar, după cum știm toți, nu trebuie să ai încredere în mass-media.

„Dacă mă iau după ce văd la știri România se află în pragul dezastrului de cel puțin trei decenii. La câți morți văd la televizor în accidente rutiere am crezut că nu o să fie nimeni pe șosea, dar deja mi-am dat seama că e voba de fakenews, că era plin pe drumuri de moldoveni cu mașini”, a povestit Ghiocel Amariei, unul din aventurieri.

Ajunși la București, și după ce au supraviețuit primelor trei tentative de tâlhărie, tinerii au investigat dacă există sau nu tramvai, un fel de tren care merge prin oraș și care are scaune mai inconfortabile. Răspunsul nu i-a dezamăgit deloc. „Domnule, există, și a mai bună treabă e că poți să circul gratis cu el, sau cel puțin așa am înțeles de la ceilalți din tramvai. Se mai strică din când în când, dar mai au, își permit, bogați bucureștenii, ce să zic”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 martie 2022 16:05
Citește mai mult despre: Bucuresti moldoveni tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult