Doi morţi şi opt răniţi după o petrecere cu drujbe în Costineşti

De teamă să nu dea o petrecere nereuşită şi să-şi dezamăgească prietenii, un tânăr de 24 de ani din Mangalia a avut ideea să-şi serbeze ziua de naştere printr-un party cu drujbe pornite. Toţi invitaţii care i-au onorat invitaţia au primit câte o sticlă de vodcă, un pahar şi o drujbă funcţională, cu rezervorul plin.

Momentul culminant al serii a fost la ora 12 noaptea. După ce s-a cântat Mulţi ani trăiască, lumina s-a stins iar invitaţii au fost încurajaţi să-şi pornească drujbele şi să danseze. Entuziasmul a fost general, însă, într-un mod cu totul inexplicabil, la un moment cineva s-a rănit cu drujba. Chiotele de veselie s-au transformat rapid în chiote de jale, dar din cauza asemănării puternice dintre cele două tipuri de chiote, nimeni nu s-a sesizat.

Petrecerea a continuat până în zori, când oamenii au plecat spre casele lor. Cei mai norocoşi au plecat acasă ameţiţi, dar pe picioare, în timp ce alţii nu au fost deloc atât de norocoşi. Petrecăreţii au lăsat în urma lor mormane de sticle goale, chiştoace de ţigări, mâini, picioare şi o baltă de sânge în care se mai putea citi mesajul „La mulţi ani Romică!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 august 2010 14:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult