Doi pensionari s-au luat la bătaie de la cine l-a pupat pe Dan în Cireșarii, volumul 4

Un conflict fără precedent a izbucnit între doi oameni în vârstă, cel mai probabil pensionari, în parcul Cișmigiu din București. Scandalul a pornit, se pare de la unul dintre ei care susținea, evident în mod eronat, că Dan s-a pupat cu Lucia în Cireșarii, volumul 4, Aripi de Zăpadă.

„Ești prost și habar n-ai ce vorbești, te-a ajuns Alzheimerul din urmă. În primul rând te gândești la Dan din La Medeleni, și el nu s-a pupat cu Lucia ci cu Olguța. Care dup-aia s-a combinat cu Vania, și l-a lăsat pe Dănuț cu ochii în soare, prostule”, a clamat unul din pensionari.

Celălalt om în vârstă implicat în conflict a strigat că pastilele de cap nasc confuzie și că orice om care a citit cartea știe că Dan s-a pupat cu Maria în volumul patru, când avea el piciorul rupt și că Lucia era combinată cu Ursu și dacă ar fi făcut gestul ăsta în cabană, de față cu toți ieșea cu bătaie.

Forțele de ordine au intervenit cu un bataliond e tocilari de la divizia specială a Bibliotecii Naționale care au calmat situația explicând că Dan s-a pupat cu Maria, Lucia era de fapt cu Victor și Olguța din La Medeleni a murit de cancer.

11 martie 2023 13:50
Citește mai mult despre: boomeri ciresarii pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult