Doi traficanţi de vise de mare risc, arestaţi de poliţiştii vasluieni

Poliţiştii din Vaslui au prins doi traficanţi de vise care aprovizionau un magazin de profil din centrul municipiului. Atunci când au fost opriţi la un control de rutină, traficanţii transportau zece cutii pline ochi cu vise mare risc, precum visul de a deveni fotomodel şi temutul vis de a intra în Parlament, pe listele PDL.

De asemenea, traficanţii avea asupra lor visul de a schia în Alpii elveţieni, numit şi moartea albă.

Dealerii susţin că, prin activitatea lor, nu-i expun pe adolescenţi la niciun pericol. Dacă n-ar cumpăra marfă de la ei, ar lua de la alţii sau chiar şi-ar face-o singuri, punând frumos capul pe pernă. “E foarte uşor să procuri vise în ziua de azi”, a declarat un traficant.

Oamenii legii au adunat toate visele confiscate în curtea sediului IPJ Vaslui şi le-au distrus ca pe nişte aripi frânte. Ca urmare a acestei acţiuni, mii de tineri s-au ales cu visele sfărâmate.

Din cauza magazinelor de vise, mulţi tineri au ajuns dependenţi de aşa ceva şi nu mai pot trăi fără să urmărească un vis. Când nu mai au la ce să viseze, adolescenţii se deprimă şi încep să spună că viaţa e complet lipsită de sens. Dacă nu urmează un tratament, tinerii pot dezvolta tulburări grave de comportament, care merg până la a da examenul de admitere la Academia de Studii Economice sau, în cazurile extreme, la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Scris de TNR
26 noiembrie 2010 17:11

Alte articole

Vezi mai mult