Doi turişti străini, rătăciţi pe muntele de zăpadă din Piaţa Victoriei

Ziua a 4-a. Salvamontiştii din Sectorul 1 continuă căutarea celor doi turişti englezi care au dispărut fără urmă pe muntele de zăpadă maro din Piaţa Victoriei.

Potrivit unor martori oculari, bărbaţii în vârstă de 32, respectiv 36 de ani s-ar fi aventurat fără echipament corespunzător pe un traseu interzis iarna, undeva între cele două colţuri care se mai văd din steagul UE pictat anul trecut pe asfalt.

„E periculos rău să te duci pe acolo, sunt avalanşe, rişti să te atace jandarmii, poţi să dai nas în nas noaptea cu hoţii”, spune Gigi, ciobanul girafei de la Antipa. „Dar e şi mai strigător la cer că nimeni din Guvern nu face nimic, ar fi suficient să scoată capul pe geam ca să-i repereze.”

În urmă cu câteva zile, un alt grup s-a rătăcit în masivul de moloz îngheţat din Piaţa Victoriei, dar chiar atunci când credeau că nu mai au scăpare, turiştii au primit indicaţii de la un bătrân misterios care s-a prezentat ca „şerpaşul Şora”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 ianuarie 2019 12:01

Alte articole

Vezi mai mult