Sute de universități din România dar și alte instituții de învățământ precum și câteva redacții de ziare și televiziuni au pus astăzi drapelurile în bernă. Larry Tesler, un gigant în această lume, cel care a inventat comenzile „Cut”, „Copy” și „Paste” a murit la doar 74 de ani.

larry-tesler-copy-paste.jpg

Contribuția sa la dezvoltarea mediului academic românesc este incontestabilă. Fără acesta în România ar fi fost 3 doctorate și maximum 10 profesori universitari. Milioane de studenți ar fi fost irosiți în agricultură. Sute de redacții de ziare nu ar mai putea publica o știre. 

„Larry Tesler a fost pentru mine ca un tată, e cel care mi-a pus instrumentul de furt intelectual în mână. Dacă n-ar fi fost el acum toată lumea ar fi știut că-s prost, așa se spune despre mine că am studii superioare și poate m-am grăbit”, explică un profesor universitar care a coordonat zeci de lucrări de doctorat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 20.02.2020 17:29 Social

National Cinematografic