Donald Trump explică de ce-l doare-n fund de România, într-un interviu pentru revista Life

Într-un interviu acordat recent revistei Life, miliardarul american a uimit pe toată lumea vorbind deschis despre un subiect foarte delicat pentru el, respectiv România. La insistențele reporterului, Donald Trump a explicat cu lux de amănunte care e relația sa cu România și ce loc ocupă această țară în viața lui. „Pe mine personal nu mă interesează câtuși de puțin această țară”, a spus Donald Trump.

„Nu vreau să știu nimic despre ea, despre oamenii ei, despre cultura română sau despre obiceiurile acestei nații. Cred că a venit timpul ca oamenii să știe că România îmi este total indiferentă și că nu mă interesează absolut deloc acest subiect.”

Întrebat de reporter de ce și-a ascuns atâta timp opiniile cu privire la situația politică din România, Trump a continuat șirul dezvăluirilor șocante: „Am preferat să tac, pentru că nu mă interesează deloc România. În ultima vreme tot vine câte cineva și mă întreabă ce cred despre cutare eveniment petrecut în România, iar eu mă fac că nu aud. Sincer vorbind, eu nici nu cred că această țară există cu adevărat. Dacă totuși există, atunci vă rog să mă credeți că pe mine mă doare-n fund de ea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 iulie 2012 18:07

Alte articole

Vezi mai mult