O ţară întreagă a tresărit de emoţie! Dintr-o pensie de doar 500 de lei, o femeie de 93 de ani din Teleorman a reuşit să doneze 10.000 de lei pentru Catedrala Neamului. La auzul veştii, liderul Bisericii a fost profund impresionat şi a ţinut să-i onoreze cum se cuvine gestul nobil. Astăzi, o bujie a Mercedesului preafericitului Daniel a fost gravată întru veşnicie cu numele bătrânei.

bujie_aurita_gherghina.jpg
“Lungă de circa 8 centimetri şi placată cu aur de 24 de karate, bujia a fost fabricată la comandă de un meşter bujier din Germania. Pe o parte e inscripţionat numele ‘Gherghina’, alături de logoul Mercedes, iar pe cealaltă parte e portretul Patriarhului, care zâmbeşte cu căldură. Ori de câte ori Preafericitul va ieşi la plimbare, acest lucru va fi posibil doar mulţumită scânteii credinţei oamenilor simpli”, a precizat mecanicul auto al BOR, Crenguţ Mihăilescu.

În încheierea comunicatului de mulţumire, Patriarhia a atras atenţia credincioşilor că maşina de serviciu a Patriarhului mai are încă 7 bujii nebotezate şi a specificat că sunt binevenite nu doar donaţiile din pensii, ci şi cele din alocaţii, ajutor de şomaj sau fise găsite pe jos lângă automatul de cafea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 16.10.2017 19:00 Social

National Cinematografic