Dorinţă împlinită! După ce elevii au cerut “o şcoală ca afară”, autorităţile le-au demolat pereţii

În prag de an şcolar, zeci de elevi dintr-o comună teleormăneană şi-au văzut visul cu ochii, dovadă că autorităţile locale nu sunt complet impasibile la solicitările populaţiei! La scurt timp după ce copiii au scandat în faţa Primăriei că vor “o şcoală ca afară”, un buldozer a fost detaşat pentru a demola de urgenţă pereţii şcolii. În prezent, garantează primarul, nu mai este nicio diferenţă între şcoală şi afară.

“Practic, am oferit copiilor din sat chiar mai mult decât îşi doreau”, se laudă consilierul local Decebal Popescu. “Dacă până de curând şcoala era într-o stare deplorabilă, cu găuri în acoperiş şi ferestre lipsă, acum e exact ca afară, pentru că e chiar afară. Personal, nu înţeleg de ce elevii şi cadrele didactice şi-ar fi dorit o şcoală ca afară, că iernile pe la noi sunt crâncene, dar dacă asta cere populaţia, noi, funcţionarii, trebuie să acţionăm!”

“Cât despre materialele de construcţie rămase în urma demolării, nu vă faceţi griji. Le-am luat eu”, a asigurat reprezentantul autorităţilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 septembrie 2013 13:09

Alte articole

Vezi mai mult