Dotarea polițiștilor cu body-cam, un eșec. S-au stricat deja toate de la maioneză

Probleme grave cu body-cam-urile comandate pentru polițiștii români. 90% din dispozitive sunt deja la casat, pentru că nu sunt impermeabile la maioneză și după prima șaorma s-au defectat. Polițiștii spun că nu e vina lor, pentru că ei sunt obișnuiți să se șteargă pe umăr, exact unde s-au instalat body-cam-urile.

În unele situații camerele au luat foc, pentru că polițiștii le-au folosit pe post de tacâmuri, iar alții s-au bătut cu ele pe șaorma în secție. Multe camere erau năclăite inclusiv la interior cu maioneză, ca și cum polițiștii ar fi făcut baie într-un butoi plin cu deliciosul sos adorat de burtoșii noștri în albastru.

Înregistrările de pe body-cam-uri confirmă bănuielile celor de la depanare. 90% din clipuri îi arată pe polițiști la coadă la șaormărie, plescăind șaorma sau completând procese verbale cu mâinile mânjite de maioneză. Singura soluție realistă ar fi ca polițiștii să fie însoțiți de o dronă, care să filmeze de la 2 metri distanță, deși chiar și așa există riscul s-o stropească cu sosuri.

Scris de Ionut
17 noiembrie 2021 13:07
Citește mai mult despre: maioneză polițiști șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult