Două femei s-au bătut zece ore pe un loc de parcare, dar nici una n-a reuşit să-şi parcheze maşina

Scenă demnă de filmele cu proşti produsă ieri pe una dintre arterele bucureştene. Două şoferiţe au ochit acelaşi loc de parcare şi s-au bătut nu mai puţin de zece ore încercând să-l ocupe. Din păcate, nici una nu a dat dovadă de talentul necesar realizării unei parcări laterale simple.

“Eu am văzut prima locul şi chiar m-am bucurat, că mă grăbeam foarte tare să ajung acasă, la toaletă, că mă scăpam pe mine”, povesteşte Marcela P. “Însă, până să scot manualul cu instrucţiunile pentru parcarea laterală, am văzut o altă maşină pregătindu-se să-mi ia locul. M-am bucurat când am văzut că e tot femeie, ştiam că n-are cum să parcheze în mai puţin de o oră, aşa că aveam timp”, spune aceasta.

Războiul şoferiţelor a atras şi atenţia trecătorilor. “Le-am urmărit fascinat de pe trotuar. Au făcut sute de manevre, au studiat cărţi, au trasat unghiuri cu creta pe asfalt, tot felul de giumbuşlucuri ca să bage maşinile unde trebuie, dar tot n-au reuşit. Iniţial am crezut că se filmează vreo comedie, ceva, dar nu vedeam camere pe nicăieri”, povesteşte un martor.

Scris de Luchian
26 septembrie 2014 13:09
Citește mai mult despre: femei parcare

Alte articole

Vezi mai mult