Două milioane de Ioni, vânați azi de ceilalți români ca să dea de băut

Cea mai mare vânătoare de români a debutat în această dimineață cu surle, trâmbițe și urlete de război și de sete. Milioane de români pe care-i cheamă Ion, Ionel, Ioana sau alte derivate sunt căutați de bețivii nației să le dea de băut.

Nimeni nu este în siguranță, indiferent de țara sau continentul în care trăiește. Ionuț Peterson din Christchurch (Noua Zeelandă) spune că a fost interceptat când se întorcea de la piață de un grup de români care l-au luat cu „Ioaneee, ce faci ioaneeee, nu dai și tu de băut, hai că e ziua ta, nu te mai trage pe cur”. Ionela Strauss-Verbinski, o avocată din Anchorage (Alaska, SUA), spune că a fost acostată pe stradă de niște bețive care au întrebat-o ce a pregătit de băut pentru cina din seara asta.

În România Ionii și Ioanele spun că au întâlnit români care stăteau ascunși în boscheți și au sărit brusc cu întrebarea când nu se aștepta nimeni. Utilizatorii Waze au încercat să noteze locurile în care se află toți acești cheflii pentru a putea fi evitate.

Poliția precizează că vor interveni la cazurile de agresiune de acest gen, dar doar dă de băut săbătoritul și recomandă cetățenilor să aibă o vișinată pregătită și măcar un Party Mix acolo, cu peștișori sărați și niște covrigei, pentru orice eventualitate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 ianuarie 2021 14:07
Citește mai mult despre: bautura vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult