Două racle cu moaşte s-au ciocnit în Piaţa Universităţii, autorii au fugit de la locul faptei

Raclele cu moaştele lui Constantin Brâncoveanu, proaspăt scoase la lumină, şi a sfinţilor Constantin şi Elena au fost implicate într-un accident uşor în zona Universităţii, poliţia investigând în prezent locul faptei. Sunt căutaţi autorii accidentului, care au fugit imediat după producerea evenimentului rutier.

“Era aglomerat, era un convoi de racle cu moaşte, cei care purtau racla cu Brâncoveanu au încercat să se strecoare, au forţat la schimbarea benzii şi i-au răsturnat pe cei cu Constantin şi Elena. În momentul ăla Brâncoveanu a ieşit prin parbrizul raclei şi a alunecat circa 10 metri pe carosabil. Am chemat ambulanţa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru niciuna din moaşte. Medicii spun că ar fi putut să scape doar printr-o minune”, declară Decebal Popescu, martor al evenimentului rutier ortodox.

Poliţia a publicat deja portretul robot al autorilor: 10 persoane îmbrăcate în negru, cu barbă mare şi mult aur pe ei, circa 50 ani, nu răspund la niciun nume, dar pretind bani pentru nenumărate pretexte şi se află probabil sub influenţa tămâiei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 mai 2014 17:05

Alte articole

Vezi mai mult