Scene din Dosarele X în Sectorul 5 al Capitalei. Două tramvaie care s-au ciocnit au dispărut complet, deși cei 4 răniți sunt încă la fața locului și cer bani pentru o operație.tramvaiaccident_rahova.jpg

Surse din Rahova spun că nu mai e nici şina, dar și că localnicii susțin că n-a fost niciodată tramvai pe-acolo și ei nu știu nimic de niciun tramvai, accentuând că ”să moară familia mea dacă te mint”.

Acest mister feroviar are și părți emoționante. Imediat după accident a fost o mobilizare masivă de voluntari care au sărit să ajute victimele, cărând bucăți de fier, portofele, brățări și lanțuri. Cineva a vrut să sune la 112, dar a fost oprit repede de cei din zonă: ”Ce-ai, bă, eşti nebun, vrei să chemi garda?”.

Oamenii de știință declară că probabil e un zăcământ de magnetit, pentru că tot fierul e atras şi dispare. Întâmplător pe bulevard sunt 30 de centre de colectat fier vechi, care formează o pleiadă de afaceri înfloritoare. Oamenii spun că acum câțiva ani au încercat niște investitori să facă un zgârie-nori dar l-au făcut din rigips, pentru că fierul dispare.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 10.10.2018 13:31 Social

National Cinematografic