Două tramvaie s-au ciocnit în Rahova. Sunt 4 răniţi, dar tramvaiele sunt de negăsit!

Scene din Dosarele X în Sectorul 5 al Capitalei. Două tramvaie care s-au ciocnit au dispărut complet, deși cei 4 răniți sunt încă la fața locului și cer bani pentru o operație.

Surse din Rahova spun că nu mai e nici şina, dar și că localnicii susțin că n-a fost niciodată tramvai pe-acolo și ei nu știu nimic de niciun tramvai, accentuând că ”să moară familia mea dacă te mint”.

Acest mister feroviar are și părți emoționante. Imediat după accident a fost o mobilizare masivă de voluntari care au sărit să ajute victimele, cărând bucăți de fier, portofele, brățări și lanțuri. Cineva a vrut să sune la 112, dar a fost oprit repede de cei din zonă: ”Ce-ai, bă, eşti nebun, vrei să chemi garda?”.

Oamenii de știință declară că probabil e un zăcământ de magnetit, pentru că tot fierul e atras şi dispare. Întâmplător pe bulevard sunt 30 de centre de colectat fier vechi, care formează o pleiadă de afaceri înfloritoare. Oamenii spun că acum câțiva ani au încercat niște investitori să facă un zgârie-nori dar l-au făcut din rigips, pentru că fierul dispare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 octombrie 2018 13:31
Citește mai mult despre: rahova tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult