Dr. Oetker lansează ţuica instant la plic Dr. Ojdier

Cunoscutul brand de chimicale a anunțat că va diversifica portofoliul și va introduce și băuturi spirtoase instant pentru consumatorii care sunt grăbiți. Dr. Ojdier este sortimentul de țuică la plic, e suficient să torni niște apă fierbinte într-o ceașcă în care ai pus conținutul, amesteci și obții o țuică fiartă instant.

„Din experimentele făcute ani îndelungați cu pizza congelată, care este în continuare cumpărată și consumată de clienți deși nici un câine nu ar mânca așa ceva, am zis că ne putem permite orice. Țuica Dr. Ojdier arată ca o țuică, miroase a țuică și are gust de nimic, exact ca restul produselor noastre, dar cu marketing am putea vinde și căcat la plic”, a explicat directorul de vânzări al companiei.

Țuica la plic se va găsi în toate magazinele de „alimentație publică” și chiar și în cele de bricolaj. Aceasta va putea fi achiziționată și de minori, pentru că nu va conține alcool și va putea fi folosită pentru a-i învăța pe aceștia de mici să se obișnuiască cu aroma, să nu vomite ca fraierii la banchetul de clasa a VIII-a când prind o sticlă de țuică adevărată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 februarie 2021 19:02
Citește mai mult despre: dr oetker drojdier tuica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult