Dragnea, mecanic auto în puşcărie. Românii vor mai mulţi mecanici auto în puşcărie!

Ştirea că Liviu Dragnea lucrează ca mecanic auto în puşcărie nu i-a surprins deloc pe români, care ştiu ce jigodii sunt mecanicii auto. Ştirea s-a propagat şi acum tot mai mulţi români insistă să fie băgaţi şi alţi mecanici auto după gratii, pentru că fac multe infracţiuni, exact ca Dragnea.

“Mie mi-au zis că e compresorul de climatizare ars şi să vin să-l schimb. 17 milioane. M-am uitat un pic pe net şi am văzut că de fapt trebuie schimbat releul, care m-a costat 50 de lei. Păi, asta nu e tentativă de înşelăciune?”, spune Marian Coltea, care vrea să facă plângere penală împotriva mecanicului auto care a vrut să-l tragă în piept.

„Ce fac procurorii? Mie mi-a cerut un mecanic auto 3000 de euro să-mi schimbe toată puntea spate, când eu aveam o piatră în arcul amortizorului! Piatră pe care cred că o băgase tot el. Asta e crimă!”, spune un alt şofer român. Românii spun că Secţia Specială de Investigare a Magistraţilor ar trebuie redenumită în Secţia Specială de Investigare a Mecanicilor.

De multe ori mecanicii acţionează în bande organizate, numite Service-uri Auto, de fapt grupuri infracţionale constituite ca să-ţi fure banii şi să-ţi distrugă şi maşina, explică procurorii. Ei spun că e şi vina clienţilor: “De fiecare dată când sunteţi nemulţumiţi de mecanic, faceţi-i plângere penală!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
2 decembrie 2019 17:32
Citește mai mult despre: Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult