This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Atunci când iubeşti o persoană din tot sufletul, eşti gata să te arunci şi în gura lupului pentru ea - chiar şi când lupul e de fapt un urs, iar ţinta iubirii tale e un simplu animal rumegător!

daeasiursul.jpg
Aflat într-o vizită de lucru la Întorsura Buzăului, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat dovadă în această dimineaţă de o forţă supraomenească, reuşind să salveze o oaie din ghearele unui urs brun. Martorii spun că, într-un acces de furie, ministrul Daea ar fi sugrumat cu mâinile goale carnivorul de 400 kg, el însuşi alegându-se doar cu câteva zgârieturi.

"Să fiu sincer, eu băgasem celelalte oi la adăpost şi nu mă gândeam c-o s-o mai văd vreodată pe Bisisica, dar pesemne că domnul ministru iubeşte mioarele chiar mai mult decât mine", a comentat Gheo, ciobanul a cărui stână fusese călcată de urs.

"La noi în sat au să se cânte balade despre domnia sa o sută de ani de-acum încolo", a adăugat păstorul, cu ochii în lacrimi.

Blana ursului va fi dăruită ciobanilor pentru fabricarea de cojoace, transmite Guvernul, cu condiţia ca Petre Daea să păstreze ovina salvată, de care s-a ataşat foarte mult.

Scris de Vasile | Monday, 13.11.2017 03:09 Social

National Cinematografic