Dragostea învinge! Petre Daea a sugrumat cu mâinile goale un urs care a atacat o oaie

Atunci când iubeşti o persoană din tot sufletul, eşti gata să te arunci şi în gura lupului pentru ea – chiar şi când lupul e de fapt un urs, iar ţinta iubirii tale e un simplu animal rumegător!

Aflat într-o vizită de lucru la Întorsura Buzăului, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat dovadă în această dimineaţă de o forţă supraomenească, reuşind să salveze o oaie din ghearele unui urs brun. Martorii spun că, într-un acces de furie, ministrul Daea ar fi sugrumat cu mâinile goale carnivorul de 400 kg, el însuşi alegându-se doar cu câteva zgârieturi.

„Să fiu sincer, eu băgasem celelalte oi la adăpost şi nu mă gândeam c-o s-o mai văd vreodată pe Bisisica, dar pesemne că domnul ministru iubeşte mioarele chiar mai mult decât mine”, a comentat Gheo, ciobanul a cărui stână fusese călcată de urs.

„La noi în sat au să se cânte balade despre domnia sa o sută de ani de-acum încolo”, a adăugat păstorul, cu ochii în lacrimi.

Blana ursului va fi dăruită ciobanilor pentru fabricarea de cojoace, transmite Guvernul, cu condiţia ca Petre Daea să păstreze ovina salvată, de care s-a ataşat foarte mult.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 noiembrie 2017 04:09
Citește mai mult despre: daea oaie urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult