Cocalarii români trăiesc o adevărată dramă în aceste zile, după anunțul cutremurător făcut de către marele producător german de autoturisme BMW. Nemții au anunțat că nu vor mai produce autoturisme albe, de nici un fel, motivând că cocalarii români au degradat complet modelele de această culoare.

 bmw_suv_pe_pista.jpg

"Din păcate, cocalarii din România au defăimat modelele de culoare albă, mai ales pe cele Seria 5 și X5. În 99% din cazurile în care o mașină este parcată pe patru locuri normale, sau pe două locuri de handicapați, sau blochează trotuarul de trebuie să ocolești prin mijlocul străzii, sau îți taie calea în trafic și te înjură că nu i-ai făcut loc, este vorba despre un model BMW de culoare albă, de multe ori în contrast cu culoarea șoferului. E timpul să luăm măsuri, vânzările către oamenii decenți au scăzut vertiginos în ultimii ani", spune Adolf Popescu, reprezentant BMW România.

 Cocalarii sunt distruși la aflarea veștii. "La noi, dacă n-ai BMW alb, ești un nimeni, așa-i datina din strămoși. Cum o să mai știm care-i mai șmecher dintre noi, doar după lanțurile de la gât? E rușinos și discriminatoriu gestu' la BMW", a declarat Manuel Rotaru, al cărui tată deține un BMW alb pe care i-l împrumută.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Thursday, 11.06.2015 10:03 Social

National Cinematografic