Drama românului fără vizor. N-are de unde să ştie dacă e mâncarea sau colindătorii

Un român din catierul Berceni din București suferă o dramă greu de explicat în cuvinte. Acesta trăiește într-o anxietate continuă cu ocazia sărbătorilor, neputând să știe dacă cine sună la ușă sunt colindători sau oameni de la Glovo care au venit cu pizza, pentru că nu are vizor.

„Sigur, un prost ar spune că poți întreba la interfon, dar asta arată că e prost, nimeni nu este oprit de interfon niciodată. Ăla e inutil, oamenii pot năvăli pe casa scării și să-ți bată la ușă să-ți ceară bani. N-ai cum să-i oprești”, spune tânărul Marcel.

Problema cu care se confruntă e că iese tot timpul în pijamale la ușă cu bani în mână dacă sună cineva, că poate e pizza, n-are de unde să știe că sunt doar niște escroci de sezon care pretind că-i cântă colinde. „Poate ar trebui să-mi montez un vizor, dar nici așa nu poți ști cu exactitate, că șapcă și căști în urechi poartă ambele tipuri de persoane”, spune Marcel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 decembrie 2020 14:12

Alte articole

Vezi mai mult