Drama unui administrator! Nu l-a colindat nimeni, de frică să nu i se ceară plata întreținerii

Orice om care trăiește în România în zilele noastre și nu este colindat în această perioadă începe să-și pună întrebări: oare sunt urât? Am murit ca Bruce Willis în Sixth Sense și nu mi-am dat seama? Are cineva ceva cu mine? Nu este și cazul lui Constantin B. din Pitești care știe exact de ce nu l-a colindat nimeni, cu toate că nu e nici urât, nici mort.

„Eu știu exact cum e să fii colindător, tot anul colind prin bloc, le bat oamenilor la ușă să le cânt „Plăteșteee, băăă, întreținerea”. Foarte puțină lume deschide, dar și mai puțină lume dă bani. Unii mai dau covrigi, câte-un măr, dar nu cu asta se plătește fondul de rulment”, a spus domnul Constantin.

De sărbători este și mai rău. Nici un colindător nu i-a bătut la ușă pentru că erau obișnuiți din anii precedenți, că deschidea ușa cu „A, ați venit? Păi tu nu ești ăla micu a lu’ domnu de la apartamentul 25? Păi băi, să-i spui lu’ taică-tu că mai aveți de dat 8 milioane, sunteți pe caiet. Vă dau în judecată, ne taie ăștia căldura dacă nu plătiți. Plătiți, bă, întreținerea!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 decembrie 2015 08:29
Citește mai mult despre: administrator intretinere Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult