Unii ar spune că e doar o legendă urbană, dar un român din Calafat a trăit-o pe pielea lui! Aflat la cumpărături în Bulgaria, acesta spune că ar fi rămas fără un rinichi după ce a introdus, din greşeală, cardul de sănătate într-un bancomat.

card_clonat_sanatate.jpg
Potrivit poliţiei pulgare, pe bancomat fusese montat un dispozitiv artizanal menit să cloneze informaţiile de pe cardurile clienţilor.

“În momentul în care românul şi-a băgat cardul de sănătate în fanta aparatului, infractorii au avut acces la toate informaţiile sale şi au profitat din plin de acest lucru. Au golit cardul, lăsând victima fără tot ce mai avea sănătos: un rinichi, câţiva dinţi şi o porţiune de piele de pe fesa stângă”, explică Deceban Popov, şeful Poliţiei Vidin.

Apelată prompt, Casa de Asigurări de Sănătate a reuşit să anuleze tranzacţia, iar rinichiul şi dinţii s-au întors la locul lor în corpul păgubitului. Din păcate, pielea de pe fesă fusese cheltuită deja de către infractori într-un cazino din apropiere.


Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 14.10.2014 12:43 Social

National Cinematografic