Drama unui student în vacanță! Obișnuit cu căminul, nu mai poate dormi decât în grajd

Părinţii unui student la Politehnică din Mizil sunt disperaţi! Venit acasă în vacanţă, tânărul în vârstă de 21 de ani e atât de obişnuit cu viaţa de cămin încât nu mai poate dormi într-un pat normal, ci doar în grajd, printre animale, ghemuit între doi baloţi de paie.

“Vlăduţ era un copil normal, îi plăceau saltelele moi, apa curentă şi lipsa bacilului de holeră”, spune tatăl studentului. “Chiar dacă suntem în Mizil, am făcut tot posibilul să i le asigurăm pe toate cât a copilărit aici.”

“De când stă la cămin, parcă e alt om. Când a venit prima oară acasă, după doar câteva săptămâni, se plângea că nu poate să doarmă. Spunea că e prea mult oxigen şi că îl mănâncă pielea de la curăţenie! În plus, noi suntem doar doi în casă, iar el era obişnuit să stea cu încă 7-8 inşi în cameră, chiar 15-16 dacă venea câte o fată în vizită!”

Ca să poată dormi, părinţii i-au amenajat lui Vlăduţ un pat din scânduri, suspendat deasupra culcuşului caprelor familiei. “Spune că îl linişteşte mirosul, iar căcărezele îi aduc aminte de gândacii din cămin!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult