Dramatic! Din cauza frigului de afară, sfârcurile s-au întărit atât de mult că ies prin paltoane

Temperaturile negative nemaintâlnite în această perioadă a anului au efecte dramatice asupra bucureştencelor ce au ieşit astăzi să meargă la cumpărături sau la servici. Din cauza frigului, sfârcurile li s-au întărit atât de mult că se văd prin paltoane sau cojoace, lucru care crează nenumărate neplăceri.

„Am fost înghesuit în metrou între două studente la agronomie, îngheţate de frig. M-am împuns cu sfârcurile lor de am înnebunit, de la Romană până la Păcii am stat ca pe ghimpi”, s-a plâns un călător din metroul M4. „Am plecat cu 178 spre casă, am avut o fată de-asta în spatele meu, lângă aparatul de compostat, mai tot timpul. Când am ajuns acasă am văzut că aveam geaca sfâşiată de sfârcuri. Şi era geacă de piele de piele, originală, din Germania”, a declarat un pensionar revoltat.

Autorităţile recomandă tuturor femeilor ca, la ieşirea din casă, să dea cu un pic de spray cu lichid de parbriz pe sfârcuri, să se înmoaie, apoi să le lege cu leucoplast, să nu iasă atât de mult în evidenţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult