Dramatic! Un poliţist suferă de o boală rară, care-l face să nu mai poată mânca şaorma

Uneori viaţa este nedreaptă! O dovedeşte cazul lui Rober Acrişor, un poliţist din Teleorman, căruia medicii tocmai i-au dat o veste teribilă: nu mai are voie să mănânce şaorma. El suferă de o boală rară, care îi poate pune viaţa în pericol şi la o simplă înghiţitură de şaorma.

Drama lui Robert Acrişor este cu atât mai mare cu cât acesta, ca orice alt poliţist, este dependent de şoarma. „Tentaţia e teribilă, rezist foarte greu şi e abia a doua zi de când am renunţat la şaorma. Soţia, săraca, nu mai poate dormi noaptea, din cauză că plescăi zgomotos în somn, din cauză că visez că mănânc şaorma cu de toate”, spune aproape plângând Robert Acrişor.

Şi de parcă toate astea nu ar fi fost suficiente, de când s-a aflat de boala lui, poliţistul teleormănean este evitat de colegi şi superiori. „Dom’le”, spune un coleg de secţie al lui Robert Acrişor, „eu nu ştiu cum e cu boala asta, dar dacă se ia şi nu mai pot apoi nici eu să mănânc şaorma? Chiar nu vreau să rămân fără motive de a mai trăi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 martie 2014 16:03

Alte articole

Vezi mai mult