Dramatic! Un român a rămas înzăpezit cu mașina într-o zonă în care prinde doar internet 3G, nu 4G

Poate s-a încălzit vremea afară și poate nu se mai circulă cu greutate pe drumurile principale, dar pe drumurile secundare din România este încă dezastru. De exemplu, în județul Buzău, între Viperești și Tronari încă este un român înzăpezit în cele mai tragice condiții. Acesta nu prinde pe telefonul mobil decât 3G și nu poate relata pe Facebook cum este în „iadul alb”.

„Uitați-vă la mine, astea-s condiții de sinistrat în România anului 2017? Am trimis un selfie pe instagram în 20 de minute, sunt leoarcă de sudoare. Facebook-ul nici măcar nu se încarcă, aplicația e varză. Mai am benzină și provizii pentru 8 zile. Vreți să stau 8 zile pe internet doar cu 3G? Mai bine bag un furtun în mașină din țeava de eșapament și mă sinucid aicea”, se scrie în statusul de pe Facebook al sinistratului român.

ISU Buzău a anunțat că va trimite în direcția sinistratului trei șenilate care să transporte o mini-antenă de amplificare semnal. „Sperăm ca măcar una să ajungă aproape de el, să-i asigure 4G până se topește zăpada și putem să-l scoatem de-acolo. Va mai dura cel puțin o zi, ne rugăm la Dumnezeu să nu ajumgem prea târziu”, a spus șeful ISU Buzău, generalul Marian Voicu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
13 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult