Cazul tragic al unui român aflat la grătar de la primele ore ale dimineţii i-a emoţionat chiar şi pe cei mai cinici concetăţeni! Potrivit apropiaţilor, acesta are atâţia mici în gură încât trebuie să primească bere intravenos pentru a se hidrata până termină de mestecat.

perfuzii_bere_gratar_mici.jpg
“Vlăduţ e un grătaragiu cu experienţă, dar pe la al şaselea mititel am început să-mi fac griji”, spune unul dintre prietenii nefericitului. “Curând avea deja vreo zece în gură, avea fălcile burduşite, ca un hârciog sau un pelican, şi nu mai scotea un sunet.”

“Pe urmă a început să mormăie ceva neinteligibil”, continuă partenerul de grătar. “Mi-am dat seama că striga după bere. I se citea disperarea în ochi. Bine că am făcut la viaţa mea nişte cursuri de prim ajutor, i-am pus o branulă şi l-am conectat repede la un PET de bere. Să fi văzut cum s-a luminat la faţă.”

“Cred că mai are de molfăit vreo doi mici şi o să înceapă să vorbească din nou. Haide, Vlăduţ, fii tare!”, adaugă prietena tânărului. “Până atunci, trebuie doar să avem grijă să-i schimbăm berea periodic şi să-l ferim de soare cu această pălăriuţă.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 30.07.2016 05:02 Social

National Cinematografic