Dramatic! Un român trebuie să primească bere prin perfuzie, pentru că are gura înfundată cu mici

Cazul tragic al unui român aflat la grătar de la primele ore ale dimineţii i-a emoţionat chiar şi pe cei mai cinici concetăţeni! Potrivit apropiaţilor, acesta are atâţia mici în gură încât trebuie să primească bere intravenos pentru a se hidrata până termină de mestecat.

“Vlăduţ e un grătaragiu cu experienţă, dar pe la al şaselea mititel am început să-mi fac griji”, spune unul dintre prietenii nefericitului. “Curând avea deja vreo zece în gură, avea fălcile burduşite, ca un hârciog sau un pelican, şi nu mai scotea un sunet.”

“Pe urmă a început să mormăie ceva neinteligibil”, continuă partenerul de grătar. “Mi-am dat seama că striga după bere. I se citea disperarea în ochi. Bine că am făcut la viaţa mea nişte cursuri de prim ajutor, i-am pus o branulă şi l-am conectat repede la un PET de bere. Să fi văzut cum s-a luminat la faţă.”

“Cred că mai are de molfăit vreo doi mici şi o să înceapă să vorbească din nou. Haide, Vlăduţ, fii tare!”, adaugă prietena tânărului. “Până atunci, trebuie doar să avem grijă să-i schimbăm berea periodic şi să-l ferim de soare cu această pălăriuţă.”

Scris de Vasile
30 iulie 2016 03:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult