Dramatic! Vine grătarul de 1 Mai și românii încă n-au terminat mâncarea de Paști

Eroare gravă făcută de Biserica Ortodoxă Română care a stabilit anul acesta Paștele foarte aproape de 1 mai, sfânta sărbătoare a grătarului la ortodocșii români. În aceste condiții mulți dintre credincioși sunt puși într-o situație aproape imposibilă, să mănânce pe ultima sută de metri ce le-a rămas de la Paști pentru a putea să fie flămânzi duminică dimineața, când trebuie să meargă la grătar.

Riscurile sunt extrem de mari întrucât dacă nu reușesc să baloteze tot acest 1 mai ar putea fi unul foarte trist, cu cer senin, nu cum trebuie, cu fum de grătare să acopere dealurile, islazurile, malurile râurilor și marginea drumurilor. Marile lanțuri de magazine ar putea suferi și ele pierderi importante întrucât o mare parte din venituri le sunt asigurate din vânzarea de mici și pâine. În ciuda miturilor care tot circulă prin economie, vânzarea de pufuleți nu este o activitate cu adevărat profitabilă.

Dată fiind situația extremă numeroși români au decis ca azi, când pleacă la muncă, pe la vreo 10.00 ca să aibă suficientă energie să rupă ușa la 14.00, vor lua cu ei și platoul de salată de boeuf și nu vor mai comanda pizza la birou. Totodată majoritatea ouălelor vor fi decojite, pentru salată, „să mănânce și femeile ceva până se face jarul”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 aprilie 2022 09:53
Citește mai mult despre: 1 mai gratar pasti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult