Droguri legale la mare căutare: praful vaginal Tantum Rosa

Cea mai nouă metodă de a te droga legal este înghiţirea unei soluţii cu praf destinat spălăturilor vaginale. Consumul de Tantum Rosa e deja la modă în Cluj, iar farmacistele se tem că acest nou drog legal e pe cale să înlocuiască produsele etnobotanice devenite ilegale. În prima fază, creşterea vânzărilor la acest produs nu a dat nimic de bănuit, venind ca un duş revigorant, atât de necesar în peisajul olfactiv al oraşului.

 

Cea mai nouă metodă de a te droga legal este înghiţirea unei soluţii cu praf destinat spălăturilor vaginale. Consumul de Tantum Rosa e deja la modă în Cluj, iar farmacistele se tem că acest nou drog legal e pe cale să înlocuiască produsele etnobotanice devenite ilegale.

 

În prima fază, creşterea vânzărilor la acest produs nu a dat nimic de bănuit, venind ca un duş revigorant, atât de necesar în peisajul olfactiv al oraşului. Însă clăbuceala păsăricii cu Tantum Rosa poate fi un pretext foarte bun pentru senzaţii ilegale, pentru că produsul conţine o chestie numită benzidamină, care în combinaţie cu alcoolul are efect halucinogen.

În Cluj şi Suceava, pe la petreceri sau pe stradă, poţi observa tineri cu pupilele dilatate care sug irigatorul, îl dau din mână în mână şi îl palmează discret când trece poliţia. Multe accidente rutiere grave au fost cauzate de şoferi inconştienţi care au supt irigatorul şi apoi s-au urcat la volan.

Pe mine unul, o cruntă curiozitate mă macină neînduplecat: cum au descoperit puştanii ăştia efectul halucinogen al spălăturii de vagin? Printr-un accident improbabil? Cineva a băut lichidul din ligheanul prietenei sale crezând că e… ce?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 mai 2010 05:11
Citește mai mult despre: droguri etnobotanic halucinogen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult