Drona căzută într-un şanţ din Bistriţa s-a trezit şi s-a dus acasă

Vești bune pentru diversele parchete și poliții din România care și-au declinat competența în privința anchetării dronei căzute într-un șanț din Bistrița. Spre dup-amiază, când a răsărit soarele, drona s-a trezit, a râgâit un pic, și-a scuturat hainele și s-a dus acasă.

Vecinii spun că nu e prima oară când cade drona prin zonă, dimpotrivă, acest timp de evenimente au loc destul de des. „Cam de două ori pe săptămână lovește drona, câteodată în șanț, câteodată nimerește școala sau dispensarul, nu suntem în siguranță nicăieri prin sat”, povestesc localnicii.

Expertul militar Drăgan Vasile, care în timpul liber lucrează ca șef de post în localitate, susține că dronele sau rachetele se prăbușesc destul de frecvent în zonă. „Ostilitățile încep de obicei spre finalul zilei, când se adună lumea la birt. În două ore sunt teleghidați toți și dup-aia încep rafalele, imediat cum au ieșit pe ușă. Mai mobilizează femeile apărarea anti-aeriană le arucă cu făcălețul în cap, dar nu este suficient. Ne-ar prinde bine niște sprijin NATO și pe-aici”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 martie 2022 15:03
Citește mai mult despre: drone sant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult