Dublă aniversare la Mioveni! 50 de ani de Dacia şi angajatul care a furat piesa cu numărul 1 milion!

Zi mare la Piteşti! Angajaţii au deschis petul de zaibăr, pentru că aniversează atât 50 de ani de când produc căruţe cu motor, cât şi piesa cu numărul 1 milion furată din fabrică. Angajaţii au respectat tradiţia din fabrică şi au acuzat condiţiile de lucru: „De când s-a mutat secţia de piese suntem nevoiţi să livrăm maşini fără ştergătoare, fără preşuri, fără scrumiere, fără frână de mână, pentru că noi trebuie să le furăm de pe linia de asamblare”, spune Geo Lemandroi, mecanic.

Angajaţii promit însă că o lasă mai moale cu şterpelirea pieselor, ceea ce înseamnă că în următorii ani ar putea apărea şi o Dacie cu cutie automată. Designerii Dacia au şi ei promisiuni mari: „Vom crea un logo modern, pentru clienţii cu pretenţii. Nu va mai fi desfăcătorul de bere de acum, preferatul meltenilor, ci un tirbuşon, pentru şoferii cu fiţe”.

Inginerii vin şi ei cu inovaţii majore. Luminile de ceaţă din spate nu vor mai putea fi stinse niciodată, ca să poată deranja încontinuu, nu doar atunci când vrea cocalarul de la volan să meargă cu proiectoarele de ceaţă pornite.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 august 2018 13:45
Citește mai mult despre: aniversare dacia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult