Suntem din nou trataţi ca o ţară de mâna a doua! Lanţul de magazine Kaufland a intrat în atenţia publicului după ce un al doilea şoarece a fost găsit, de data asta la brânzeturi. Cum e şi normal, clienţii au protestat, pentru că la noi ajung doar şoriceii, şi în Germania sunt şobolanii ăia babani, la acelaşi preţ.sobolani_kaufland.jpg

“Nu suntem proştii voştri! În Kauflandul din Koln am văzut un ditamai şobolanul! Un prieten a prins tot în Kaufland, în Bavaria, un capibarra de 30 de kile la promoţie! La Lidl în Germania când e săptămâna mexicană bagă guzgani, nu şoricei, ca la noi!”, spune Rareş D, client nemulţumit de practicile neloiale ale supermarketurilor germane.

Şi alţi clienţi confirmă că lanţul Kaufland trimite în România fie rebuturi, fie ce nu cumpără nemţii: “Am găsit la noi un şoarece cu guler alb, la pâine. L-am recunoscut dintr-un magazin din Dortmund! La noi era chipurile produs în România!” Clienţii sunt supăraţi şi că şobolanii din Germania sunt blânzi, nu ca şoarecii de la noi. Ai lor stau la mângâiat, ai noştri fug disperaţi prin raioane.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Ionut | Tuesday, 13.03.2018 19:55 Social

National Cinematografic