Duduienii dau azi explicații la staborul clanului pentru întâlnirea cu șefii Poliției

Cad capete! Șefii clanului Duduianu dau azi explicații în fața staborului țigănesc, după ce au apărut înregistrările video cu întâlnirea de taină cu șefii Poliției Române. Șefilor clanului li s-a cerut în mod repetat demisia, pentru că nu mai au credibilitate după ce e clar pentru toată lumea că au legături cu polițiștii.

”Tu ești șef de clan și te întâlnești cu polițiștii în biserică? Nu ți-e rușine?! Dacă ne toarnă la Poliție că suntem ciorditori și traficanți de prostituate? Noi cum ne mai desfășurăm activitatea? Cum mai putem să șantajăm, să escrocăm, să extorcăm bani de la fraieri? Dacă ne trezim arestați? E inadmisibil! Cei de la vârf trebuie să plece!”, spune unul din membrii clanului.

Regele tuturor țiganilor, Dorin Cioabă, a fost și el criticat pentru că a permis ca la șefia clanului Duduienilor să rămână în funcție aceiași oameni. ”Ce lider ești tu, panaramă cu coroană?”, i-au strigat membrii staborului, deci e clar ce decizie se va lua azi. Întrebați dacă și șefii Poliției ar trebui să demisioneze, țiganii s-au declarat rezervați: ”Noi nu ne băgăm în treburile interne ale Poliției. Le dăm șpaga când am stabilit și în rest au independență totală”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 august 2020 08:08
Citește mai mult despre: interlop

Alte articole

Vezi mai mult