Dumnezeu a anunţat că mai vrea un copil, dar să fie fetiţă

Cunoscuta deitate creştină Dumnezeu, aflată într-un con de umbră în ultima vreme, a acordat recent un interviu revistei Unica, unde a povestit câte ceva despre planurile sale de viitor. „Îmi doresc tare mult încă un copil, dar aş vrea să fie fetiţă de data aceasta. Ştiţi cum e, fetiţele sunt mai afectuase cu taţii”, a povestit Dumnezeu.

„Aş vrea să am şi eu pe cineva care să-mi aducă o cană de apă la bătrâneţe, eventual să-mi facă şi-un nepot. Pe Ăla mare nu mă pot baza, n-aţi văzut, l-am lăsat câţiva ani pe pămân şi El, în loc să-şi facă un rost, s-a apucat să umble brambura prin ţară, ca ultimul hipster, cu 12 indivizi, mare parte dintre ei destul de bulangii. Poftim prietenii Lui, Toma nu-l credea, Petru s-a făcut rapid că nu-l cunoaşte când a intrat în căcat, iar despre Iuda de să mai vorbim”, a comentat deitatea.

Acesta a anunţat că încă mai ţine legătura cu primul său copil, Iisus, dar nu prea au timp să se vadă. „Marea problemă este programul meu ocupat. Am uragane, încălzirea globală şi inundaţiile din Moldova pe cap. Mi-e destul de greu să mă împart în multe locuri. Sper să fac un dezastru major zilele ăstea ca să pot să-mi iau şi eu câteva zile de concediu, că mi-au rămas de pe vremea lui Moise”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 septembrie 2012 09:09

Alte articole

Vezi mai mult