Dumnezeu, acuzat că a provocat ploaia din Bucureşti ca să împiedice protestele: „E plătit de RMGC!”

Nici măcar celebra divinitate Dumnezeu nu a scăpat de acuzele că e părtinitor în privinţa proiectului de explotare a aurului de la Roşia Montană. Înrăutăţirea vremii din ultimele zile i-a făcut pe mulţi să fie convinşi că Dumnezeu a luat arginţi de la RMGC, ca să tempereze protestele din Bucureşti.

„Dumnezeu e mai schimbător ca Băsescu”, acuză hipsterul Jon Ivaşcu pe Facebook. „La fel cum Băsescu ba e de acord cu proiectul, ba e împotrivă, aşa şi Dumnezeu: ba aduce vreme frumoasă, de prostestat decent, ba pune ploaia pe noi, de ne vedem nevoiţi să mutăm protestul pe Facebook.”

Alţii spun însă că Dumnezeu nu a luat bani de la RMGC. Suporterii Stelei, de exemplu, sunt convinşi că divinitatea preferată a românilor nu a luat bani de la canadieni, ci de la Abramovic. „Ploaia asta e pentru Chelsea, că ei sunt obişnuiţi cu vremea asta, ca să le fie mai uşor când joacă cu Steaua”, a acuzat stelistul Malcea Trandafir, cu doar câteva secunde înainte să fie doborât de o ţiglă aruncată de însuşi Dumnezeu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 septembrie 2013 17:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult