Deși proclamat mort de Nietzsche de aproape 150 de ani, Dumnezeu a avut azi o revenire în forță. Iritat la culme de lipsa de rațiune a boilor care au dat, sub o formă sau alta, imaginea cu copilul sirian de 3 ani înecat în Mediterană, divinitatea a intervenit azi în treburile lumii și a făcut o promisiune solemnă.

dumnezeu_nervos_reactie.jpg ”Să nu mai îmi spuneți mie divinitate atotputernică dacă cei responsabili de propagarea imaginii cu copilul de 3 ani înecat nu vor muri în chinuri”, și-a început tirada celebra divinitate creștină. ”Iar moartea lor în chinuri groaznice va fi urmată de o eternitate petrecută în cazan, unde vor avea parte de torturi atroce.”

Cei care au realizat fotografia și au decis să o facă publică vor primi pedepse divine chiar mai mari. Mai exact, de moartea în chinuri și viața de apoi în cazan nu vor beneficia doar ei, ci și absolut toate rudele lor, inclusive cele de gradul 174. ”În plus, strămoșii lor din ultimii 2000 de ani au fost deja mutați în cazane, suferința lor a început deja”, a adăugat Dumnezeu.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 03.09.2015 20:27 Social

National Cinematografic