Dumnezeu, înfuriat de ancheta Recorder? Un porumbel i s-a c*cat Patriarhului pe Merţan

Furia divină s-a abătut astăzi asupra Patriarhului pentru modul în care organizaţia pe care o patronează se înfruptă fără milă din banul obştesc! Cel puţin aşa susţin câţiva reprezentanţi ai Patriarhiei, care au văzut de la geam cum un porumbel alb, apărut parcă de nicăieri, s-a găinăţat fix pe capota elegantului Mercedes negru cu care circulă întâistătătorul Bisericii.

„Cruntă pedeapsă s-a scoborât asupra noastră din ceruri, Prefericite Părinte Patriarh! Am văzut cu ochii mei cum o pasăre grozavă, strălucitoare, cu o crenguţă de măslin în cioc, a ridicat coada! A dat din aripi! Şi dintr-însa s-a pogorât o cufureală ca o cometă, direct pe caleaşca de aur Înaltpreasfinţiei Voastre! Pe Merz, şefuţule!”, a exclamat un preot care a urmărit cu îngrijorare cataclismul.

„E un semn că Domnul a aflat de rătăcirile noastre! Priviţi cum se scurge acel găinaţ teribil, ca un bici groaznic pe spinările noastre nemernice. Încă puţin şi intră la radiator”, a declarat însuşi Patriarhul.

Impresionat de dezastrul natural care s-a abătut asupra Dealului Mitropoliei, Preafericitul Daniel a anunţat că va merge două zile cu Loganul la serviciu, în semn de mare căinţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 octombrie 2021 10:32
Citește mai mult despre: gainat Mercedes Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult