Dumnezeu, jignit grav de Radu Banciu, după ce şi-a găsit maşina înzăpezită

Radu Banciu a răbufnit la adresa celebrei divinităţi Dumnezeu, iritat că şi-a găsit maşina înzăpezită. În primă fază, moderatorul de la B1TV a urlat la zăpada depusă pe maşina lui „Nesimţito, sunt Radu Banciu, dă-te jos de pe maşina mea!”, după care, văzând că zăpada nici nu mişcă, a ridicat capul spre cer şi a urlat către Dumnezeu: „Bă, tu ştii cine sunt eu? Ia-ţi zăpada înapoi, că nu ţi-am cerut-o!”

Un trecător i-a oferit lui Banciu o lopată, ceea ce mai mult l-a enervat pe acesta. „Da’ cine eşti tu, bă, să mă pui pe mine la muncă?”, a urlat Radu Banciu. „Eu am făcut şcoală cât toate neamurile tale la un loc, bă, incultule! Când eu eram la Marsilia tu învăţai să mulgi vaca, bă! Hai sictir, bagă-ţi lopata undeva şi dispari din faţa mea!”

Enervat, Radu Banciu a renunţat la drumul pe care îl avea de făcut. „Doar nu era să iau un taxi, că toţi şoeferii sunt jegoşi, că aşa i-a făcut Dumnezeu”, a continuat moderatorul B1TV. „Plus că, dacă stau să mă uit în oglindă, n-aş zice că Dumnezeu a făcut o treabă prea bună când m-a făcut cum m-a făcut!”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
27 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult