Dumnezeu, mesaj dur pentru cei care încep postul de azi: „Vă văd!”

Celebrul Dumnezeu, cunoscut în lumea întreagă drept Ăla, a atenționat astăzi în cadrul unei intervenții rare pentru o persoană de calibrul său că este cu ochii pe cei care anunță că fac post abia acum, în ultima săptămână și că-i vede. Acesta susține că gestul acesta nu este tocmai unul corect și e de-a dreptul inutil În condițiile care Dumnezeu chiar ar exista.

„Băgați bine de seamă, dacă chiar credeți că exist, păi atunci exist exact în forma aia stabilită de cărțile care scriu despre mine, nu-s doar omnipotent ci și omniscient. Deci știu exact că vă trageți pe cur tot postul și acum vreți să recuperați pe ultima sută de metri ca studentul la examen. Știți voi vreun student bun care a reușit fiind așa? Dealtfel, știți voi vreun om care a devenit mare meseriaș fiind student la facultate bun sau slab? În fine, divaghez, mare atenție bagabonților”, a declarat Dumnezeu.

Acesta spune că omul care zice că a ținut post și de fapt nu-l ține poate fi la fel de ușor de detectat ca cel care zice că s-a lăsat de țigări. „Nu contează dacă nu mănâncă carne de față cu toată lumea, tot îi miros mâinile, gura și hainele a mici”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 aprilie 2021 17:04
Citește mai mult despre: dumnezeu post

Alte articole

Vezi mai mult