Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile şi ne va trimite vouchere de ploaie

Veşti bune! După săptămâni întregi de rugăciune înflăcărată pentru ploaie, Dumnezeu ne-a auzit şi şi-a anunţat toată disponibilitatea să colaboreze pentru a rezolva cu celeritate problema secetei.

În următoarele luni, divinitatea supremă intenţionează să demareze programul „O picătură pentru fiecare”, prin care românii afectaţi de uscăciune vor putea primi vouchere de ploaie valabile pentru 5, 25 sau 100 de stropi din ăia mari, cu bulbuci.

Pentru a intra în posesia voucherelor, fermierii se vor adresa parohiei din comună cu o cerere scrisă, dosar cu fotografii ale culturilor afectate de secetă şi dovada plăţii taxelor bisericeşti. În termen de 30 de zile, aceştia vor fi contactaţi de reprezentantul local al lui Dumnezeu – preot, diacon sau persoană fără adăpost care aude voci – pentru ridicarea voucherelor.

Odată intraţi în posesia voucherelor de ploaie, agricultorii au la dispoziţie alte 30 de zile pentru a le arunca cu praştia în cel mai apropiat nor, iar acesta va ploua în termen de 5 zile lucrătoare cantitatea stabilită de stropi, în limita stocului disponibil.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 iulie 2022 12:56
Citește mai mult despre: ploaie rugaciune vouchere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult