După 14 zile de grevă, o româncă a dus copiii la școală cu Waze-ul, că a uitat unde e

Haos în trafic pe străzile Capitalei în prima zi după redeschiderea școlilor. O mămică din zona Lujerului a fost nevoită să pornească Waze-ul ca să-și ducă copiii la școală, pentru că uitase pe unde s-o ia. Foarte multe șoferițe au luat de urgență două ore de conducere cu instructor ca să-și amintească cum se pornește mașina, de unde se schimbă vitezele, care e semnalizarea și ce înseamnă semnele acelea de pe șosele.

”S-au schimbat multe în cele 14 zile de grevă, au apărut blocuri noi, un complex rezidențial, poliția a schimbat sensurile unice și Negoiță a pus atâtea borduri că bulevardele nu mai pot fi recunoscute”, explică Mioara Papuc, care s-a rătăcit în București, deși locuiește aici de peste 8 ani.

Alte mămici au recurs și ele la tehnologie pentru a regăsi școala unde își duseseră copiii până la începerea grevei.

”Am rugat-o pe doamna învățătoare să-mi dea un share location când ajunge la clasă și apoi am dat și eu pe navigație, că nu mă mai descurcam. Eu stau în Militari Residence și știu să merg doar până la Leu pe urmă mă bulversez hormonal și cumva nu mai judec, probabil din cauza unei vecine care mi-a făcut farmece auto”, spune Codrina Reghiș, mămică rătăcită.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2023 11:32
Citește mai mult despre: grevă școală Waze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult