În sfârșit, locuitorii din Curtici, dar și cei care trec prin localitate, vor putea să circule normal fără tot felul de învârteli ieșite din comun. CFR infrastructură a anunțat finalizarea unui proiect la care s-a lucrat mai bine de 30 de ani, respectiv deznodarea nodului de cale ferată din localitate. 

curtici_nod_feroviar.jpg

„Când s-a construit calea ferată pe-aici am avut parte de o lucrare complexă, la care au muncit oameni foarte beți, cum sunt muncitorii feroviari pe la noi, și oameni foarte cretini, adică ăia de prin birouri de la minister și primărie iar rezultatul a fost acest nod pe care ne-am chinuit ani de zile să-l deznodăm”, a declarat directorul CFR Infrastructură, Iancu Bejan. 

Lucrarea a fost făcută prin programul POSDRU, axa prioritară „Birocrație Românească și alte Boli Psihice” și a costat 34 de miliarde de euro. În urma deznodării de la Curtici, viteza medie a trenurilor în România va crește cu 15 metri pe oră. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 06.06.2019 15:37 Social

National Cinematografic