După 5 ani de insistențe, Tolo i-a îngăduit lui Răzvan Luțac să vină cu gagici la birou

Deja în redacția ziarului Libertatea s-a insinuat zvonul că bătrânul Tolontan nu mai este așa de nemilos ca în tinerețe. Astfel, se pare că chiar zilele trecute i-a permis moștenitorului său, Răzvan Luțac, să vină cu gagici la birou. 

„Este un pas mare pentru Cătălin Tolontan, care e cremene în astfel de situații. I-a cerut totuși să lase curat și să nu stea treaz mai târziu de ora 23 la birou”, au spus surse apropiate trustului Ringier, care deține cotidienele Libertatea și Gazeta Sporturilor. Acestea au confirmat că Răzvan Luțac s-a maturizat mult în ultimul timp și poate fi considerat un tip responsabil, căruia să îi dai sarcini că știi că le duce la îndeplinire.

Pe de altă parte, așa cum s-a obișnuit, Tolo a aflat „pe surse” că în acest weekend, când intenționa să plece la Predeal pentru o anchetă cu baze sportive, tânărul Luțac intenționa să organizeze un chef la birou care să țină mult după ora 24. „Cresc atât de repede, parcă ieri eram eu în locul lui și pregăteam un chef la Ioanițoaia în birou că moșul era plecat să comenteze un derby Ceahlăul Piatra-Neamț Gloria Bistrița”, a destăinuit jurnalistul Cătălin Tolontant pe blogul său tolo.ro.

UPDATE: Într-un drept la replică trimis pe adresa redacției, jurnalistul Cătălin Tolontan a ținut să facă o serie de precizări semnalând inadvertențele din relatare: „Nu este adevărat, nu i-am permis, a făcut-o de capul lui. Vom avea o discuție pe această temă”.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 ianuarie 2019 13:35
Citește mai mult despre: gsp lutac Tolo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult