Ieri a fost examenul cel mare, când Marcel Constantin a avut de făcut o parcare laterală și a lovit trei mașini și un stâlp. Reprezentanți ai Inspectoratului General de Poliție Rutieră au făcut parte din juriu, precum și un ofițer de poliție de la secția de unde și-a luat carnetul.

sofer_nervos_volan.jpg

„Mașina a corespuns în totalitate competiției, scotea fum, n-avea un far și o portieră și căra deasupra 70 de țevi de oțel legate cu o sfoară. Nu am putut interveni să prevenim un eventual accident că noi suntem polițiști de circulație, dacă nu apare ceva pe radar nu știm exact ce să facem”, a declarat un reprezentat de la rutieră.

Președintele SMURD i-a înmânat șoferului centura de siguranță neagră, cu trei dani, ceea ce-i permite acestuia să participe la accidente europene și internaționale. „Anul acesta mi-am propus să bat recordul de mers pe contra-sens pe autostradă și de mers cu faza lungă pe faruri cu xenon până orbesc 1000 de șoferi pe Valea Oltului”, a declarat fericitul câștigător.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 30.06.2019 11:33 Social

National Cinematografic