După ani de furat din centrală, o familie din Cernavodă este a 7-a putere nucleară a lumii

Surpriză la summitul puterilor nucleare desfășurat recent la Haga, unde printre invitați s-a aflat și Costin Săvescu, un locuitor din Cernavodă care este considerat a 7-a putere nucleară a lumii. Acesta, fost lucrător la centrala nucleară, actualmente pensionar, și-a construit un adevărat arsenal atomic în casă din piese furate de la locul de muncă.

El și familia sa au reuşit să rafineze plutoniul printr-o metodă tipic românească: „După ce ne-am chinuit ani de zile să-l tragem prin pâine, ne-a venit ideea să-l tragem prin pufoaică. A mers mult mai repede”. Domnul Săvescu deține astfel la el în apartament câteva sute de focoase nucleare, pentru aceasta fiind necesară reorganizarea balconului: jumătate pentru uscat rufe, trandafirii nevestei și murături, cealaltă jumătate pentru arme nucleare. Conform datelor obținute de agenția americană de securitate NSA, acesta mai are focoase nucleare în boxa de pe casa scării, în beci și la țară, la Siliștea, în capăt la vie.

Potrivit rapoartelor CIA, familia Săvescu are capacitate de atac nuclear, cu 4 rachete îndreptate spre Moscova, Washington, Phenian și către familia Teodorescu de la 4, cu care se află într-un adevărat război rece pentru că dă muzica tare în fiecare sfârșit de săptămână, când oamenii mai vor să și doarmă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 octombrie 2015 13:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult