După ani de tortură la Guantanamo, un dezvoltator bucureştean a recunoscut că blocul lui nu e chiar la 5 minute de metrou

Deţinut la Guantanamo după ce a vândut un apartament cui nu trebuie, un dezvoltator imobiliar din Bucureşti a cedat în sfârşit! După mai bine de 3 ani de tortură grea, Grigore F., constructorul unui complex rezidenţial din Berceni, a recunoscut că apartamentele pe care le vinde sunt la mai mult de 5 minute de metrou.

„Un coleg al nostru din CIA a cumpărat acel apartament tocmai pentru că i se spusese că-i la cinci minute de metrou. Când colo, avea de mers pe puţin un sfert de oră, printr-o mocirlă de nedescris, cu câini vagabonzi şi fără lumină noaptea. La naiba, am luptat în Irak şi Afganistan, pe terenuri minate, şi ajungeam mai uşor la o gură de metrou”, spune generalul Ford Chrysler, care l-a interogat pe dezvoltatorul român.

„Nici măcar n-am cerut banii înapoi. Tot ce voiam de la Grigore e să admită că ‘Metro Nearby Residence’ ăla al lui nu e CHIAR la cinci minute de metrou, cum scria în anunţ”, adaugă militarul american.

„A trebuit să-i sucim degetele, să-l înecăm cu apă rece şi să-l biciuim cu urzici. Chiar şi atunci, doar ne-a privit sfidător şi a mârâit că ‘poate sunt şapte, opt minute dacă mergi mai lent’. Nenorocitul! M-au ţinut şase inşi ca să nu-l sugrum cu mâinile mele.”

„O fi el un escroc, dar trebuie să admiri tăria cu care îşi apără convingerile. Cei mai crânceni mujahedini sunt nişte domnişoare pe lângă Grigore”, a apreciat un alt torţionar care a încercat să-i smulgă o confesiune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 noiembrie 2017 15:01
Citește mai mult despre: blocuri CIA guantanamo imobiliare metrou tortura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult