Nu doar forţele terestre îşi sporesc efectivele anul acesta! Statul Major al RATB a aprobat în această dimineaţă achiziţia a 100 de tancuri noi, susţinând că traficul şi condiţiile de drum din Bucureşti au făcut necesară reorientarea spre vehicule cu blindaj mai greu.

tancuri_ratb_dr_taberei.jpg
“Cu toţii cunoaştem Bucureştiul şi putem fi de acord că autobuzele şi troleibuzele nu mai fac faţă. În orice sector ai ajunge, fie e drumul prin de hârtoape, fie sunt tot felul de imbecili parcaţi pe câte două benzi”, a apreciat directorul RATB, Decebal Popescu.

“Doar introducerea tancurilor ar putea asigura un transport în comun cât de cât eficient, chiar dacă acestea consumă 300 de litri de motorină la suta de km, numărul de locuri din fiecare vehicul e limitat la 3 şi turela e rezervată pentru pensionari.”

Primele tancuri RATB, achiziţionate din America, vor fi introduse pe linia autobuzului 368, de la Piaţa Romană spre Drumul Taberei. “Sperăm că vehiculele M1 Abrams vor fluidiza traficul în întregul cartier, făcând uz - dacă e nevoie - de muniţia din dotare. În absenţa metroului, condiţiile din zonă sunt similare cu cele din Irak, unde acest model de tanc a avut un succes răsunător”, a garantat conducerea regiei bucureştene.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 01.08.2016 12:28 Social

National Cinematografic