După bani în iepurași de ciocolată, alt fake ordinar: cică ar fi carne în parizer

România e plină de creduli! Un alt fake news a fost propagat pe Tik Tok referitor la faptul că ar fi carne în parizer. Asta la doar câteva zile după ce niște răuvoitori au anunțat că în iepurașii de paște din supermarket ar fi bani, chestie care a dus la distrugerea a mii de iepurași.

Pe Tik Tok sunt zeci de clipuri mincinoase, în care autorii taie o felie dintr-un așa-zsi parizer, și arată bucata de carne din interior. Sunt unele clipuri în care o și mănâncă, declarând că e delicioasă, cum era salamul Victoria pe vremuri. Un om cu un IQ de minim 80 n-are cum să se lase păcălit de asemenea enormități. Toată lumea știe că parizerul de supermarket nu are urmă de carne în el.

”E ca și cum mi-ai spune că roșiile românești din piață chiar sunt românești și nu sunt din Turcia. Fake-urile astea sunt periculoase. Una e să spargi niște iepurași crezând că sunt bani în ei, alta e să convingi pe cineva că parizerul conține carne. Dacă mănâncă din el, doamne ferește?”, spune Marian, client supermarket.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 aprilie 2024 14:14
Citește mai mult despre: fake news parizer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult